Velkommen Foreningens grupper Åbne arrangementer Galleri Mest for medlemmer Noder + Danse CD Kontakt foreningen Links


Bal med Svøbsk Baltrio.

Afholdes i rytmiksalen på Ellemarksskolen, Gymnasievej 10, 4600 Køge

Fredag 25. november 2022 kl. 19:30.

- en levende og intim oplevelse.

"Svøbsk Baltrio" består af Maren Hallberg (harmonika), Jørgen Dickmeiss (violin) og Theis Langlands (klaver).

Når man hører Maren Hallberg og Jørgen Dickmeiss spille, fornemmer man det tætte forhold der er til stede, når to mennesker er samlet om en fælles skæbne. De skaber en fortryllende stemning med sjæl og dyb indlevelse og spiller tæt sammenflettet som i den traditionelle pardans fra hvilken, de har taget deres navn - Svøbsk. Deres lyse og artikulerede musik er rodfæstet i den blomstrende arv af traditionel musik fra Danmark og de omkringliggende lande.

Maren og Jørgen har allieret sig med Theis Langlands og deres bidrag komplementerer på fornemste vis det tæt sammenvævede musikalske værk. Musikerne trækker på en stor bredde af musikalske udtryk som forenes med en dyb respect for den danske tradition. Spilleglæden er stor og det mærkes tydeligt, at de suger til sig og inspireres af hinandens musikalske selskab.

Svøbsk spiller et stort antal koncerter i klubber, festivaler, kirker, biblioteker og skoler hvert år, og har turneret i Grønland, Island, Canada, Finland, Polen, Skotland og Tyskland.

Svøbsk har udgivet to anmelderroste album, "Sig mig" i 2005 (som blev nomineret til en Danish music awards, årets debut) og "En klang af tidløshed" i 2009.

Vi kan kun opfordre: Kom, lyt og bliv glad! Eller endnu bedre: Kom, lyt, dans og bliv glad!

Se evt. mere på Svøbsks hjemmeside.
på Facebook
eller YouTube YouTube

[Best Viewed With Any Browser]
Web-master: Poul Møller