Køge Spillemandsforening


Bal med Heebøll & Vinther.

Fredag 25. oktober 2019 kl. 19:30.

Heebøll & Vinther

Duoen Heebøll & Vinther med Kristine Heebøll og Jesper Vinther har eksisteret siden 2001 og spiller primært til bal. De spiller et bredt repertoire, som tager udgangspunkt i den traditionelle danske dansemusik og i Kristine Heebølls egne melodier. Desuden låner de også melodier fra andre lande og fra andre musikere.
Duoen udfordrer og varierer melodierne, leger med temaerne, deres harmonik og rytme ud fra den aktuelle situation. Der garanteres for en intens, energisk og mangfoldig oplevelse med to kompetente musikere, som har stor erfaring, både med koncert- og dansemusik.

Kristine Heebøll: Violin
er opvokset i omegnen af Haderslev og har her spillet til folkedans i flere år. Uddannet på Rytmisk Center i Silkeborg og Det Fynske Musikkonservatoriums folkemusiklinie. Spiller p.t. også i Trio Mio, Folkbits, Wood'n'Shoe og Fabel Spendabel og er som kompetent komponist med til at forny og udvikle den danske folkemusiktradition.I 2006 blev hun ved DMA udnævnt til årets komponist, samtidig fik hendes orkester Trio Mio også prisen for Årets Artist.

Jesper Vinther: Harmonika
kommer fra Vejle, og har fra barnsben været med til folkedans sammen med sine forældre. Han fik sin første harmonika som 9 årig og gik nogle år i Vejle musikskole og spillede samtidig med til dans, og har i flere år spillet med erfarne dansespillemænd på Vejleegnen. Han er uddannet på Folkemusiklinjen ved Det Fynske Musikkonservatorium i 2002 og spiller med bl.a. i Phønix, Impuls Trio, Jydsk på Næsen, Anja Præst Trio, Baltinget og Ostinat Expressen

Se evt. mere på på YouTube YouTube


[Best Viewed With Any Browser]
Web-master: Poul Møller